Oriëntatie

Een uitvaart is vaak een onderwerp waar de meeste mensen niet graag over praten, maar het is het wel goed om u van tevoren te oriënteren. Tijdens deze oriëntatiefase komt u misschien op ideeën waar u nog nooit eerder over nagedacht had en die passen bij de persoonlijke invulling van de uitvaart.

Bij Constantijn Koen Uitvaartverzorging geloven we in een goede voorbereiding, want als het eenmaal zo ver is wil je dat alles goed geregeld is en dat het afscheid straks zo verloopt, zoals u  dat wenst. Daarnaast is het voor de uiteindelijke nabestaanden fijn om te weten dat hun dierbare een waardig en persoonlijk afscheid krijgt die bij hem of haar past. Uw herinneringen en verhalen vormen de inspiratiebron voor dit afscheid. Op onze website leest u meer over de mogelijkheden om zo uw uitvaartwensen vorm te geven.

Wij ontzorgen

Afscheid nemen van een dierbare vraagt tijd en aandacht. Constantijn Koen Uitvaartverzorging helpt u, in alle rust, bij het vormgeven van een persoonlijke en unieke uitvaart. Wij nemen uw zorgen uit handen, zodat u in alle rust afscheid kunt nemen van uw dierbare. Onze uitvaartverzorger begeleidt en ontzorgt u vanaf de melding van overlijden tot en met de dag van de uitvaart, stap voor stap bij alles wat er op u afkomt na een overlijden.

Ook na de uitvaart zijn wij direct betrokken bij alles wat er geregeld moet worden. Onze  nabestaandendesk kan u hierbij voor een heel groot gedeelte ondersteunen en ontzorgen.

Wanneer u start met onze online nabestaandendesk beantwoordt u eerste enkele vragen. Hiermee creëert u binnen een paar minuten zelf een persoonlijke checklist voor uw situatie. Alle thema’s komen aan bod zoals de erfenis, de notaris, bankzaken, de woning, belastingen enzovoort. Daarnaast kunt u via onze online nabestaandendesk door middel van de opzegservice eenvoudig abonnementen en lidmaatschappen beëindigen.