Onze uitvaartbegeleiders

Uitvaarten begeleiden is een voorrecht en heel bijzonder om te mogen doen. Intens en vol diepgang, maar ook dienstverlenend en heel praktisch. Het is een beroep dat hoge eisen stelt aan onze uitvaartbegeleiders die u ondersteunen en begeleiden. Al onze uitvaartbegeleiders zijn dan ook vakmensen met hart voor hun werk en oog voor mensen en detail.
 We zijn gastvrij en tegelijkertijd bijna onzichtbaar aanwezig; inlevend, flexibel en 
professioneel. Ieder mens en dus ook iedere uitvaart is uniek, en samen met u zoeken we naar een balans tussen persoonlijke invulling en bestaande gebruiken.

Wij staan als team voor u klaar, we stellen ons graag aan u voor.

Constantijn Koen

Uitvaartverzorger | Uitvaartbegeleider

Als uitvaartondernemer is mijn belangrijkste uitgangspunt tijdens een uitvaart en de voorbereiding ervan: meebewegen in uw sfeer van afscheid nemen. Goed kijken, meedenken en respect voor uw benadering en de wensen van de overledene zijn voor mij sleutelwoorden. Ik ondersteun graag op een informele, persoonlijke manier en houd in de gaten wat nabestaanden graag zelf willen doen. Daar waar gewenst geef ik professionele aanvulling, alles in zorgvuldig overleg.

Constantijn Koen

Caroline Koen

Overledenenverzorgster | Uitvaartassistente | Gastdame Afscheidshuys | Uitvaartbegeleider

Door Constantijn heb ik dit mooie en dankbare werk leren kennen en heb gezien en ervaren wat een persoonlijke uitvaart voor mensen kan betekenen. De oprechte betrokkenheid in ons team is eerlijk en echt. Dat voelen mensen, en daardoor wordt een uitvaart echt persoonlijk. Iedereen is bij ons welkom en iedereen verdient een passend afscheid. Dat is waar wij voor staan.

Caroline Koen

Claudia van der Paard

Overledenenverzorgster | Uitvaartassistente
Gastdame Afscheidshuys | Uitvaartbegeleider

Mijn naam is Claudia van der Paard en sinds 2016 werkzaam als overledenenverzorgster, uitvaartassistente en gastdame voor Constantijn Koen Uitvaartverzorging.

Het ondersteunen van de nabestaanden in een voor hen verdrietige periode geeft mij veel voldoening. Vooral omdat dit veel kan toevoegen aan de rouwverwerking. Tijd hiervoor nemen en er voor u zijn vind ik erg belangrijk en staat bij mij hoog in het vaandel.

Claudia van der Paard

Marcel Ras

Ritueel (liturgisch) begeleider | Uitvaartbegeleider

“Een mooi afscheid is het begin van je rouwverwerking”. Na het overlijden van een naaste komt er veel op u af. Terwijl uw hoofd er niet naar staat, moeten er veel belangrijke beslissingen genomen worden in een relatief kort tijdsbestek. Naast alle praktische en logistieke zaken kan ik u helpen met de inhoudelijke kant van de ceremonie. Samen bepalen we de orde van dienst, alles in samenspraak met u en Constantijn Koen.

Als uitvaartspreker geef ik woorden aan uw verdriet. Voor mij geldt dat iedere overledene uniek is dus schrijf ik altijd unieke welkomstwoorden en slotteksten. Ik kan als ritueel (liturgisch) begeleider, wanneer er geen dominee of pastor aanwezig zal zijn, rituelen en persoonlijke symbolen gebruiken in de afscheidsdienst / plechtigheid.

Marcel Ras

Vera Klomp-Kloppenburg

Uitvaartverzorgster | Uitvaartbegeleider

Jarenlang heb ik met bloemen gewerkt, en in die tijd heel veel rouwbloemwerk mogen verzorgen. Toen al heb ik ervaren hoe bijzonder het is om in een van de meest kwetsbare momenten in een mensenleven van betekenis te kunnen zijn. ‘Gewoon’ door persoonlijk contact, te luisteren en aandacht te geven.

Het luisteren en aandacht geven is gebleven. Mijn taak als uitvaartverzorgster is om met nabestaanden de balans te vinden tussen tradities, rituelen en eigen invulling tijdens het afscheid en praktische zaken uit handen te nemen. Waardoor het afscheid een weerspiegeling wordt van het leven van de persoon die is overleden, en de uitvaart een troostrijke herinnering wordt voor de nabestaanden.

Vera Klomp-Kloppenburg