De uitvaart regelen

Constantijn Koen Uitvaartverzorging regelt en verzorgt begrafenissen en crematies. Belangrijk om te weten: u bent niet verplicht de uitvaart door uw eigen verzekeraar te laten verzorgen. Welke uitvaartondernemer u ook kiest, u heeft altijd recht op uitkering van uw verzekering.

U bent vrij in uw keuze.

Eerste stappen bij overlijden

De uitvaart regelen

Constantijn Koen Uitvaartverzorging regelt en verzorgt begrafenissen en crematies. Belangrijk om te weten: u bent niet verplicht de uitvaart door uw eigen verzekeraar te laten verzorgen. Welke uitvaartondernemer u ook kiest, u heeft altijd recht op uitkering van uw verzekering. U bent vrij in uw keuze.

Eerste stappen bij overlijden

Aandacht, begeleiding en tijd

Een overlijden veroorzaakt verdriet en vaak verslagenheid, verbijstering of ongeloof. Vlak na een overlijden moet er veel worden geregeld. Constantijn Koen Uitvaartverzorging staat u graag bij met respectvolle aandacht, begeleiding en zorg.

Orientatie

Een uitvaart is vaak een onderwerp waar de meeste mensen niet graag over praten, maar het is het wel goed om u van tevoren te oriënteren. Tijdens deze oriëntatiefase komt u misschien op ideeën waar u nog nooit eerder over nagedacht had en die passen bij de persoonlijke invulling van de uitvaart.

Orientatie

De uitvaart

Na een overlijden komen we direct naar u toe voor het verzorgen van de thuisopbaring of het overbrengen naar één van onze afscheidshuyzen. Daarna volgt het regelgesprek. Na de kennismaking zullen stap voor stap alle onderwerpen ter sprake komen, zoals de keuze voor begraven of cremeren en de datum van de uitvaart.

De uitvaart

Na de uitvaart

Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis in het leven. Uw leven is niet meer hetzelfde en verdriet en emoties hebben vaak de overhand. Toch moet u juist in deze moeilijke periode tal van praktische zaken regelen en beslissingen nemen.

Na de uitvaart