Contact

24 uur per dag, 7 dagen per week. Bel, app of mail:

0481 35 45 06

|

info@uitvaartverzorging-lingewaard.nl
0481 35 45 06

|

info@uitvaartverzorging-lingewaard.nl

Contactformulier

Vul het formulier in om een vrijblijvend wens- of kennismakingsgesprek in te plannen. We helpen graag.

Constantijn Koen uitvaartverzorging Nijmegen team voor stadsmuur
Privacy verklaring(Vereist)

Constantijn Koen Uitvaartverzorging

Dorpsstraat 41
6681 BL Bemmel

info@uitvaartverzorging-lingewaard.nl
0481-354506

Het Wensenboekje

Download volledig gratis het wensenboekje. Hierin kunt u uw uitvaartwensen documenteren.

Download hier

Volg ons op Instagram

@constantijnkoen

De ceremonieruimte van ons nieuwe Afscheidshuys Lingewaard in Bemmel is een plek van troost en verbondenheid, een plek waar men samenkomt voor een afscheidsdienst of een condoleancebezoek. Gedragen door de serene sfeer die uitnodigt tot het delen van verhalen en het omarmen van emoties πŸ™ .

Onze warme en huiselijke ceremonieruimte speelt een bijzondere rol waarin mensen de tijd kunnen nemen om hun dierbaren te eren en te herinneren ✨.

De ceremonieruimte in Afscheidshuys Lingewaard is van alle gemakken voorzien. Zo beschikken wij over een spreekgestoelte, een loopmicrofoon en de meest moderne audiovisuele middelen om de afscheidsdienst of het condoleancebezoek qua ondersteuning van muziek en foto’s nog persoonlijker te maken.

Indien gewenst kunnen wij tijdens het condoleancebezoek of na afloop van de afscheidsdienst voor u de catering verzorgen. Van een (uitgebreide) koffietafel tot een borrel met warme of koude hapjes, alles is bespreekbaar. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij helpen u graag om uw wensen te realiseren.

βœ”οΈ Afscheidsdienst in de ceremonieruimte tot maximaal 80 personen.
βœ”οΈ Condoleancebezoek in Afscheidshuys Lingewaard
βœ”οΈ Mogelijkheid een vaste foto en/of fotocollage(s) te tonen en muziek af te spelen.
βœ”οΈ Tijdens het condoleancebezoek of na afloop van de afscheidsdienst een (uitgebreide) koffietafel of een borrel met warme of koude hapjes.

Team Constantijn Koen Uitvaartverzorging

β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”-
#constantijnkoenuitvaartverzorging #uitvaart  #uitvaartverzorgers #nabestaanden  #uitvaartlingewaard #uitvaartondernemer #uitvaartbegeleider #afscheidshuis #24uurskamers #uitvaartbegeleiding #begrafenisondernemer #opbaring #crematiebegeleider #afscheid #crematie #begrafenis #uitvaartdienst #condoleren #condoleance
De ceremonieruimte van ons nieuwe Afscheidshuys Lingewaard in Bemmel is een plek van troost en verbondenheid, een plek waar men samenkomt voor een afscheidsdienst of een condoleancebezoek. Gedragen door de serene sfeer die uitnodigt tot het delen van verhalen en het omarmen van emoties πŸ™ . Onze warme en huiselijke ceremonieruimte speelt een bijzondere rol waarin mensen de tijd kunnen nemen om hun dierbaren te eren en te herinneren ✨. De ceremonieruimte in Afscheidshuys Lingewaard is van alle gemakken voorzien. Zo beschikken wij over een spreekgestoelte, een loopmicrofoon en de meest moderne audiovisuele middelen om de afscheidsdienst of het condoleancebezoek qua ondersteuning van muziek en foto’s nog persoonlijker te maken. Indien gewenst kunnen wij tijdens het condoleancebezoek of na afloop van de afscheidsdienst voor u de catering verzorgen. Van een (uitgebreide) koffietafel tot een borrel met warme of koude hapjes, alles is bespreekbaar. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij helpen u graag om uw wensen te realiseren. βœ”οΈ Afscheidsdienst in de ceremonieruimte tot maximaal 80 personen. βœ”οΈ Condoleancebezoek in Afscheidshuys Lingewaard βœ”οΈ Mogelijkheid een vaste foto en/of fotocollage(s) te tonen en muziek af te spelen. βœ”οΈ Tijdens het condoleancebezoek of na afloop van de afscheidsdienst een (uitgebreide) koffietafel of een borrel met warme of koude hapjes. Team Constantijn Koen Uitvaartverzorging β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”- #constantijnkoenuitvaartverzorging #uitvaart #uitvaartverzorgers #nabestaanden #uitvaartlingewaard #uitvaartondernemer #uitvaartbegeleider #afscheidshuis #24uurskamers #uitvaartbegeleiding #begrafenisondernemer #opbaring #crematiebegeleider #afscheid #crematie #begrafenis #uitvaartdienst #condoleren #condoleance