Na de uitvaart

Het overlijden van een dierbare is een ingrijpende gebeurtenis in het leven. Uw leven is niet meer hetzelfde en verdriet en emoties hebben vaak de overhand. Toch moet u juist in deze moeilijke periode tal van praktische zaken regelen en beslissingen nemen. Constantijn Koen Uitvaartverzorging wil u hierbij zoveel mogelijk zorg uit handen nemen en u ondersteunen bij alles wat er voor, tijdens en ook zeker na de uitvaart geregeld moet worden.

Nabestaandendesk

Ook na de uitvaart zijn wij direct betrokken bij alles wat er geregeld moet worden. Onze  nabestaandendesk kan u hierbij voor een heel groot gedeelte ondersteunen en ontzorgen.

Wanneer u start met onze online nabestaandendesk beantwoordt u eerste enkele vragen. Hiermee creëert u binnen een paar minuten zelf een persoonlijke checklist voor uw situatie. Alle thema’s komen aan bod zoals de erfenis, de notaris, bankzaken, de woning, belastingen enzovoort. Daarnaast kunt u via onze online nabestaandendesk door middel van de opzegservice eenvoudig abonnementen en lidmaatschappen beëindigen.