Nazorg

De uitvaart heeft inmiddels plaatsgevonden. Uw leven is niet meer hetzelfde en een nieuwe fase begint. Een periode van rouw vanwege het verlies dat u hebt meegemaakt. In deze moeilijke periode moeten er nog praktische zaken worden geregeld.

Onze uitvaartbegeleider heeft tijdens het regelgesprek met u gesproken over onze nabestaandendesk en indien gewenst u de inloggegevens verstrekt.

Enkele weken na de uitvaart nemen wij contact met u op om te bespreken of wij u verder van dienst kunnen zijn. Zo kunnen onze uitvaartbegeleiders u ondersteunen bij het opstellen van een dankbetuiging of het plaatsen van een dankbetuigingsadvertentie. Tevens kunnen onze uitvaartbegeleiders u van informatie voorzien betreffende grafmonumenten of een asbestemming kiezen, bankzaken regelen en de verzekeringen afwikkelen. Misschien bent u daar nog helemaal niet aan toe, toch moeten deze praktische zaken wel geregeld worden. Onze nabestaandendesk kan u hierbij van dienst zijn.

Contact opnemen

Nabestaandendesk Constantijn Koen Uitvaartverzorging

Ook na een uitvaart is er veel wat op u afkomt. De nabestaandendesk van Constantijn Koen Uitvaartverzorging kan u hierbij voor een heel groot gedeelte ondersteunen en ontzorgen.

Overzicht geeft rust

Rondom de uitvaart zijn wij direct betrokken bij alles wat er geregeld moet worden. Na de uitvaart zijn er ook nog zaken die afgehandeld moeten worden. Hierdoor ondersteunen we u met onze Nabestaandendesk. Zo kunt u direct rust en overzicht creëren en alles stap voor stap regelen.

De nalatenschap goed geregeld

Wanneer u start met de online nabestaandendesk van Constantijn Koen Uitvaartverzorging beantwoordt u eerste enkele vragen. Hiermee creëert u binnen een paar minuten zelf een persoonlijke checklist voor uw situatie. Alle thema’s komen aan bod zoals de erfenis, de notaris, bankzaken, de woning, belastingen enzovoort.

Opzegservice

Wanneer er nog zaken zijn die u wilt opzeggen zoals abonnementen en lidmaatschappen dan kan dat ook snel en direct met de ingebouwde opzegservice.

Voordelen nabestaandendesk

 • Creëert rust en overzicht
  In enkele ogenblikken overzicht over de zaken die nog afgehandeld moeten worden.
 • Delen met anderen
  Een dossier kan eenvoudig worden gedeeld met bijvoorbeeld andere familieleden.
 • Bespaart tijd en voorkomt ergernissen
  Door overzicht en directe relevante informatie bespaart u veel tijd en ergernissen.
 • Herinneringen van belangrijke zaken
  U ontvangt herinneringen om de meest belangrijke zaken niet te vergeten.
 • Opzegservice
  Direct opzeggen bij meer dan 1500 organisaties.

Administratieve bewaren

In het begin komt er waarschijnlijk nog regelmatig post binnen gericht aan de overledene. Bewaar die en houd een overzicht bij van de financiën en kosten. Kopieer opzeggingen of andere formulieren en brieven naar instanties of archiveer de e-mails in onze online Nabestaandendesk. Uiteindelijk zal de hoeveelheid correspondentie afnemen en stoppen. Pas dan kunt u de administratie van de overledene afronden.

Uw privacy gegarandeerd

Als u de nabestaandendesk van Constantijn Koen Uitvaartverzorging gebruikt, is uw privacy gegarandeerd. Wij verwerken geen persoonlijke gegevens en niemand heeft toegang tot uw dossier. Ook wij als uitvaartonderneming niet.

Erfenis

Als er een erfenis verdeeld moet worden, ga dan na of er een testament is gemaakt en bij welke notaris dit is gebeurd. Is er geen testament? Dan bepaalt de wetgeving hoe de erfenis verdeeld wordt. De erfenis wordt pas verdeeld als alle kosten zijn betaald. Dit duurt meestal lang.

Contact opnemen