Uitvaartlocaties

Anders afscheid nemen in de regio op externe bijzondere locaties. Van de ceremonieruimte in Afscheidshuys Lingewaard, Theaterkerk tot café, van favoriet restaurant tot een afscheid in eigen tuin

Met de keuze van de locatie kunt u de uitvaart een heel persoonlijk accent geven. Welke plek past bij u en de overledene? Voelt u zich goed bij een uitvaart vanuit huis of kiest u liever voor onze ceremonieruimte in Afscheidshuys Lingewaard te Bemmel, crematorium of kerk? Of voor een café, museum, zalencentrum, school of theater? Wij kennen alle geschikte uitvaartlocaties in Lingewaard, Nijmegen en omgeving en helpen u graag bij het regelen van een plek die bij u past.

Wensen voor een persoonlijke uitvaart? Neem contact op.

Bijzondere uitvaartlocaties voor een bijzonder afscheid

Onderstaand staan de meest bijzondere uitvaartlocaties in de regio voor een uniek, persoonlijk en waardig afscheid. Uw dierbare verdient immers een bijzonder afscheid. Een afscheid passend uw dierbare.

Naast onze eigen ceremonieruimte in Afscheidshuys Lingewaard waar wij beschikken over de modernste audiovisuele middelen, verzorgen wij uiteraard ook uitvaarten in uitvaartlocaties met rust, ruimte en tijd voor een persoonlijk afscheid.

Bij een afscheidsdienst denk je eigenlijk direct aan een crematorium of kerk. Maar wist u dat een uitvaart op veel meer plaatsen gehouden kan worden? In de ceremonieruimte van Afscheidshuys Lingewaard tot maximaal 80 personen, een tuin, het bos, (natuur)begraafplaats, restaurant, zalencentrum, Theaterkerk of in een café of gewoon thuis….

Wij zien een verschuiving en merken dat de vraag om afscheid te nemen in de ceremonieruimte van Afscheidshuys Lingewaard steeds verder toeneemt. Redenen hiervoor kunnen zijn dat men onze ceremonieruimte persoonlijker en warmer vindt aandoen, er meer eigen persoonlijke inbreng mogelijk is en dat onze ceremonieruimte meestal niet tijdsgebonden is.

Bekijk onze selectie van unieke uitvaartlocaties in de regio en laat u inspireren door de mogelijkheden. Wilt u meer informatie over onze ceremonieruimte in Afscheidshuys Lingewaard of andere externe locaties in de regio, neem dan gerust contact met ons op.

Afscheidsdienst of condoleancebezoek in de ceremonieruimte van Afscheidshuys Lingewaard te Bemmel

De ceremonieruimte van ons nieuwe Afscheidshuys Lingewaard in Bemmel is een plek van troost en verbondenheid, een plek waar men samenkomt voor een afscheidsdienst of een condoleancebezoek. Gedragen door de serene sfeer die uitnodigt tot het delen van verhalen en het omarmen van emoties.

Onze warme en huiselijke ceremonieruimte speelt een bijzondere rol waarin mensen de tijd kunnen nemen om hun dierbaren te eren en te herinneren.

De ceremonieruimte in Afscheidshuys Lingewaard is van alle gemakken voorzien. Zo beschikken wij over een spreekgestoelte, een loopmicrofoon en de meest moderne audiovisuele middelen om de afscheidsdienst of het condoleancebezoek qua ondersteuning van muziek en foto’s nog persoonlijker te maken.

Indien gewenst kunnen wij tijdens het condoleancebezoek of na afloop van de afscheidsdienst voor u de catering verzorgen. Van een (uitgebreide) koffietafel tot een borrel met warme of koude hapjes, alles is bespreekbaar. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij helpen u graag om uw wensen te realiseren.

  • Afscheidsdienst in de ceremonieruimte tot maximaal 80 personen.
  • Condoleancebezoek in Afscheidshuys Lingewaard
  • Mogelijkheid een vaste foto en/of fotocollage(s) te tonen en muziek af te spelen.
  • Tijdens het condoleancebezoek of na afloop van de afscheidsdienst een (uitgebreide) koffietafel of een borrel met warme of koude hapjes.

Veelgestelde vragen

Onze ervaringen met de externe locaties zijn louter positief. Wat wij en de nabestaanden als zeer prettig ervaren is het feit dat er tijdens de afscheidsdienst en het informeel samenzijn geen tijdsdruk is. Daarnaast zien wij een verschuiving en merken dat de vraag om afscheid te nemen op externe locaties steeds verder toeneemt. Redenen hiervoor kunnen zijn dat men een externe locatie persoonlijker en warmer vindt aandoen, er meer eigen persoonlijke inbreng mogelijk is.

Mits de eigenaar van het café of het restaurant toestemming geeft kunnen wij aldaar een uitvaartplechtigheid verzorgen.