Budget uitvaart

Wij helpen u graag om een goede balans te zoeken tussen uw wensen en het beschikbare budget. Voor ieder budget is bij Constantijn Koen Uitvaartverzorging een persoonlijk en respectvol afscheid mogelijk!

Eerlijke Prijs uitvaart; Budget crematiepakketen en begrafenispakketten

Constantijn Koen Uitvaartverzorging kan u via Eerlijke Prijs Uitvaart een waardige en respectvolle crematie of begrafenis aanbieden vanaf:

Voor een goedkope uitvaart van Eerlijke Prijs Uitvaart (dochteronderneming van Constantijn Koen Uitvaartverzorging) bevatten de crematiepakketten en begrafenispakketten alle diensten voor een respectvol en waardig afscheid. Duidelijk en zonder verrassingen achteraf. Eerlijke Prijs Uitvaart heeft jarenlange ervaring in de regio Bemmel en Nijmegen en daarom kunt u rekenen op een goed verzorgde uitvaart. Eerlijke Prijs Uitvaart is er voor iedereen woonachtig in een straal van 25 kilometer rond Bemmel en Nijmegen.

Om een goedkope uitvaart te kunnen organiseren is het niet mogelijk om een datum of tijdstip te kiezen. Eerlijke Prijs Uitvaart bepaalt de datum van de uitvaart en zo ook het tijdstip. Wilt u liever wel zelf de datum, het tijdstip en verdere invulling bepalen? Maak dan gebruik van de diensten van Constantijn Koen Uitvaartverzorging voor een uitvaart op maat.

Heeft uw naaste een uitvaartverzekering? Ook dan staat ons het team van Constantijn Koen Uitvaartverzorging en Eerlijke Prijs Uitvaart voor u klaar. Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en een respectvolle manier van afscheid nemen. U bent vrij om voor Constantijn Koen Uitvaartverzorging of Eerlijke Prijs Uitvaart te kiezen.

Eerlijke Prijs Uitvaart

Om een goedkope uitvaart te organiseren kunnen er extra zorgen bij komen kijken als er maar een klein budget beschikbaar is. De kosten kunnen oplopen, afhankelijk van de wensen. Met Eerlijke Prijs Uitvaart in de regio Bemmel en Nijmegen kan een waardig afscheid ook betaalbaar zijn. Iedereen verdient immers een respectvol afscheid.

Eerlijke Prijs Uitvaart is een onderdeel van Constantijn Koen Uitvaartverzorging met vestigingen in Bemmel en Nijmegen

Naar Eerlijke Prijs Uitvaart