Persoonlijk rouwdrukwerk dat past bij uw dierbare

Als iemand is overleden is het belangrijk om niet te lang te wachten met nadenken over de rouwkaart. Met rouwkaarten laat u familie, vrienden en kennissen weten van wie u afscheid neemt en wanneer.

Rouwdrukwerk - Constantijn Koen Uitvaartverzorging

Persoonlijk rouwdrukwerk

Lange tijd was al het rouwdrukwerk ongeveer hetzelfde: een rouwbrief met een zwarte of grijze rand. Tegenwoordig kan er steeds meer en worden de rouwbrieven, rouwkaarten, bidprentjes, liturgieën en dankbetuigingen steeds persoonlijker. Zo kunt u kiezen voor een rouwkaart met een mooie foto, afbeelding of tekening. En ook met een persoonlijke tekst kunt u een rouwkaart kaart heel persoonlijk maken. Past een eenvoudig ontwerp beter bij u, dan kan dat natuurlijk ook.

Constantijn Koen Uitvaartverzorging helpt u graag bij het opstellen van de tekst en het ontwerp.

Contact opnemen

Rouwpost verzenden

Om te zorgen dat rouwpost zorgvuldig wordt behandeld, wordt deze verzonden in een speciale rouwverzendset met rouwpostzegels. De dag dat de rouwpost verzonden wordt komt een medewerker van Constantijn Koen Uitvaartverzorging bij u thuis en zal de rouwpost samen met u in de enveloppen steken. Onze medewerker verzamelt de post in een rouwverzendset. Die brengen wij voor u mee. Wij geven de verzamelenvelop vervolgens af bij een postkantoor. De rouwpost wordt in principe een dag later bij de geadresseerden bezorgd. In het weekend biedt PostNL een gratis haalservice waarbij de rouwpost dan op zondag bij u opgehaald wordt en op maandag bezorgd.

Dankbetuiging

Sommigen kiezen ervoor om vier tot zes weken na de uitvaart een dankbetuiging te sturen. Eerder of later is ook prima.

Voor rouwdrukwerk schakelen wij onze professionele drukker in. Voordat de rouwkaart daadwerkelijk gedrukt wordt ontvangt u van onze drukker per mail een drukproef. Er is dan nog gelegenheid om wijzigingen in de rouwkaart aan te brengen.

“Perfect gewoon daar hoeven we niets aan toe te voegen Constantijn is een erg fijn mens en heeft het top gedaan, we vragen hem weer als het aan de orde zou zijn.”

Veelgestelde vragen

Met een eigen afbeelding of een foto van de overledene wordt de rouwkaart nog persoonlijker, dus dat is zeker mogelijk. Onze drukker zorgt voor een optimale vormgeving en opmaak.

Dan kunt u kiezen voor de Virtuele Rouwkaart. Een Digitale Rouwkaart met bewegend beeld, passende muziek, animatie, eigen foto’s en ruimte voor tekstuele informatie. Snel en eenvoudig te verspreiden en goed te bewaren voor de ontvangers.