Opbaring

De verzorging van de overledene wordt uitgevoerd door de medewerkers van Constantijn Koen Uitvaartverzorging. Natuurlijk mag u daarbij aanwezig zijn of helpen, indien u dat wenst. De medewerkers van Constantijn Koen Uitvaartverzorging kunnen ervoor zorgen dat uw dierbare wordt overgebracht naar Afscheidshuys Lingewaard Bemmel of Afscheidshuys Sint Annamolen Nijmegen of naar een locatie van uw keuze. Daarnaast is het verzorgen van een thuisopbaring in de uitvaartkist of een thuisopbaring op bed natuurlijk ook mogelijk.

Bij thuisopbaring vindt de verzorging in de meeste gevallen thuis plaats. Bij overbrenging naar Afscheidshuys Lingewaard, of een andere locatie, vindt de verzorging daar plaats. Vanzelfsprekend voeren onze medewerkers de verzorging uit volgens uw wensen en met alle respect voor de overledene.

Aan de nabestaanden vragen wij om van tevoren kleding, identiteitspapieren en verzekeringspapieren van de overledene klaar te leggen en eventueel een donorcodicil en/of uitvaartwensenformulier.

Thuisopbaring

De eerste dagen na het overlijden moet er van alles geregeld worden. Maar voor de nabestaanden staan de dagen tot aan de uitvaart toch vooral in het teken van afscheid nemen. Veel mensen vinden het prettig als de overledene in de eigen vertrouwde omgeving wordt opgebaard, zodat ze binnen kunnen lopen wanneer ze maar willen.

De overledene kan worden opgebaard op een bed of in een uitvaartkist. Wilt u liever geen koeling, dan wordt de overledene licht gebalsemd.

Bij een thuisopbaring op bed vindt de verzorging meestal thuis plaats. Bij een thuisopbaring in de uitvaartkist zullen wij uw dierbare in de meeste gevallen overbrengen naar één van onze Afscheidshuyzen. De verzorging en het in de uitvaartkist leggen van uw dierbare zal dan ook plaatsvinden in één van onze Afscheidshuyzen. Vervolgens maken wij met u een afspraak voor het naar huis brengen van uw dierbare. Vanzelfsprekend voeren onze medewerkers de verzorging uit volgens uw wensen en met alle respect voor de overledene.

Aan de nabestaanden vragen wij om van tevoren kleding, identiteitspapieren en verzekeringspapieren (indien aanwezig) van de overledene klaar te leggen en eventueel een donorcodicil en/of door de overledene reeds eerder ingevuld uitvaartwensenboekje.

Mocht er iets onverwachts gebeuren, dan kunt u ons dag en nacht bereiken op telefoonnummer 0481 35 45 06

Na de uitvaart - Constantijn Koen Uitvaartverzorging