Bloemen en rouwboeketten

Bloemen geven kracht en troost
Bloemen geven vreugde bij mooie momenten, en troost op verdrietige dagen. Bij de uitvaart van een dierbare zorgen ze voor een persoonlijke sfeer. Wat past bij de overledene, welke bloemen sluiten aan zijn of haar manier van leven? Constantijn Koen Uitvaartverzorging denkt graag met u mee. Wij bestellen graag de bloemen en boeketten die u het meest geschikt vindt, evenals bijpassende linten en/of kaartjes met een toepasselijke tekst. Regelt u dit liever zelf? Dat is uiteraard prima en geheel aan u. Lingewaard telt vele professionele bloemisten, dus keus genoeg.

Leveranciers van bloemen kunnen op afspraak rouwboeketten bezorgen bij Afscheidshuys Lingewaard te Bemmel.

“Ze hebben uit zichzelf contact gezocht met de bloemleverancier omdat er een fout zat op 1 van de linten in de belettering en gezorgd dat er een nieuwe kwam.”

Bloemisten gemeente Lingewaard

Constantijn Koen Uitvaartverzorging heeft goede ervaringen met Bloemenshop Veja uit Bemmel. Bloemenshop Veja is in het bezit van een sleutel van Afscheidshuys Lingewaard waardoor zij op elk gewenst moment de bloemstukken en/of rouwboeketten kunnen bezorgen. Natuurlijk bent u vrij om persoonlijk langs te gaan bij Bloemenshop Veja.

Naast Bloemenshop Veja uit Bemmel hebben wij ook goede ervaringen met Bloemenboetiek Mimosa uit Bemmel, Bloemsierkunst Huissen, Floriosa Gendt en Bloemenveld XL Nijmegen.

Rouwboeket bestellen

(Bloemenveld XL Nijmegen)

Orientatie - Constantijn Koen Uitvaartverzorging